wink! wink! u make my day!

Wednesday, November 04, 2009

sakit pale ai taw

huik hai ols..

slmt pagi..kenyang nye baru pas bekpes nasi goreng kampung bersama-sama teh ais kaw tgkt 6! haha.

Ari ni aku msuk keje lewat 2 minit. Ciss! ini sume parking multilevel prangin la punya psl neh. Pepagi dh kene memusing 7 tgkt..buang mase tul la. Tang tu je dh buang masa 10 minit taw.

Kene lak kete aku minyak dh blinking.. aku kabo le ke incik asben, nk bwk kete dier. Dier pun kata...haa..amik laa... abis tu pagi tdi aku stat kete dier, ampes tulll!! minyak kete dier pun nk abis dh laaa!!! aku punya la nk sep tak yah isi minyak. Alkisahnye petang kang kene singgah taruk minyak la jgk neh. Tank gen2 lak tuu...eeiii...aku pakai kete sndiri pun tak pe pagi td..tank aku kecik sket. Nyesal sungguh ai. Justify Full

Berhubung rentetan kisah aku gi serbey umah bebaru ni..hem..skrg ni ai sudah dlm dilema gitu taw! yela..tgk 2,3 unit. Pstu ngah dok bt timbang tara la yg mana 1 ok.

Klu ikut incik asben aku tu.. dier minat umah 9th floor seaview tu. standard unit but well maintain. klu ikut2 reqenye mmg ok la. 98k. tp kan u ols, umah tu takde covered parking laa..! i mean, owner nye tak amik parking lot utk unit dier tu. Adusss..leceh gak tuu... dh le kami ni kete smp 2 bijot. Nk park dua2 tu kt luor pagor?? uii..idak kuase le temann!!

so skrg ni..aku dh diskas2 ngn incik asben..suh owner make a bit lower laa...kami ckp final price is 96k! take it or leave it! uiii..garang idak aku? haha.. yelah kan..tadek parking..kami nk kene beli parking lot lagi ..duit gak tu.

so tggu tgk je la..owner tu agree idak. Dia kata under consideration. Aku ngn incik asben namo tolarate sgt la klu bab parking2 ni. Security utk kete gak tu. klu takat aku pakai kete sorong..tak kisah le park luor pagor pun ha.

Klu owner tak setuju...carik je la unit lain.. klu pelan2 carik..ader kot unit lain nk jual.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails