wink! wink! u make my day!

Thursday, May 21, 2009

tembelang suda pecah ke beb?

ysterday baby cuti..gi bt ujian saringan HIV skali. huhu ..

nk bt tu jap je..nk nunggu kt klinik tu yg lame siot.

ari ni dtg ofis...usah di tnya la..keje siot berlambak. Bos ni pun..adei bgi keje byk lak..tak ley nk ngular2 ..

yg lagi hot story kt ofis ari ni, sal member2 1 geng la.

donno la, fikir pun wat sakit pale. Tapi bnda ni involve my housemate cum officemate jgk.

ala org goment ni normal la..bila keje tak byk..mulut la yg jdik byk..

ngate org tu..ngate org ni..

baby tak heran sgt la sal tu..nk ngate ke..tak nak ngate ke..msing2 punya mulut la.

tapi yg paling2 sakit hati tu..bile dh ngate..pstu sipolan ni pretend beeekkkk plak dpn org yg dia pnh kutuk sblm ni.

pstu, kita ni plak yg dia kata jahat sb gi pecah tembelang dier.

baru tau je cite ni pagi tadi. yg tak best tu sb sangkut ngn nama ku skali! ikut hati..mau je gi tnya dia betul2..dah lama ke wat keje ni hah?

klu dh rase tembelang pecah, mintak maaf suda.

ini tak..dok nk pusing lagi itu ini..pdhal ckp pun dh tergagap2 dh .

tkpe la..utk org itu di ofis ku..i teh rann la klu nk ngate ape pun .. yg penting geng2 suda tau perangai mu cmne beb.. lu pikkirrr la sndiri!

2 comments:

Khadijah Mohamed said...

biaq pi depa nak mengata...depa dapat dosa kita dapat pahala...jom kita buat keja cam biasa..heheh

Baby Wify said...

tu la..la ni dok bt pekak cmtu la..

punya pasai depa la..dh jns mulut kena ngata ni mmg payah ...hehe...


niway..tengkiu kak jah..4 yr concern..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails