wink! wink! u make my day!

Tuesday, May 26, 2009

arggghh!! senegal punya enset!

eeii..siot tul la..di petang2 yg hening ni..enset wat perangai lak!!

menye"poil" kan mood betul la..

dh le petang ni mood bek sket..ngah dok pilih theme2 baru nk donlod msuk lam N sebenti ni..alih2 dia kuar plak

"unable to install. Security error"

mengong bin senegal betul la..ape hey plak dah..slalu ok je pun. Nk kata virus, ari2 scanning virus lam enset.

eii..ini blh mendatangkan murka neh. jgn wat pangai n sebenti...! kang..kang..ku tukar baru kang....engkau jgnnn....

ni ngah dok simpan wet tawin ni..mcm2 le pulak.

eii..sbor..sabor..bwok2 bertendang..

mlm ni klu aku proses enset ni..dok cmtu gak..tau le kau enset.. bln 7 pas gi setel road tax insuren kete..tau le aku baling ko kt sungai seagate tu! eeii !!

dah la..mood suda larik dah... nk gi tesco jap la..suping2 cuci mata. memujuk hatiku yg bengkek ini.. da......

3 comments:

tehais said...

Tu maknanya format theme tu tak sesuai tuk nset awk kot.Tak pun,file corupt.Nset sy pun kdg2 jadi cenggitu.huhu

Baby Wify said...

tapi tehais..abis mak nenek theme try donlod masuk..sume dia kuar cmtu..klu file corrupt..dia kuar kurap tu..dia tak nek security error..huwaa...tensen!

zai said...

huhuhu..pon enset tgh rosak..
tggu pas byr roadtax jek bln dpn...adesss

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails