wink! wink! u make my day!

Thursday, May 28, 2009

Glad..I passed my Exam!!




ewahh..sempat lagi posing pagi tdi sementara tgu enjin kete panas..hehe

lala...i'm soo happy today!! yah2!! syukur..last nite check result exam online INTAN Bkt. Kiara (ins. tadbiran awam negara).

Setelah berbulan tunggu..akhirnya...Yeaa!! sudah lulus exam IT Skill Assessment & Certification (ISAC). Exam ni sape yg berkhidmat dlm govment as Secretary or Peg Khidmat Pelanggan, mmg kena amik paper ni n lulus. Klu tak ..tak ley confirm lam perkhidmatan.

hum..dah la suppose result kuar ujung bln 4..ini dh sebulan lewat. Punya la risau takut kene repeat dat paper. Dah la nk apply sikit punya payah.

Rase lapang sgt ati skrg. Ngah tunggu induksi punya sijil kuar je n INTAN sent sijil ISAC tu ke ofis. Insylh lam sebulan dua ni dh blh apply utk pengesahan dlm jawatan dah. Hope everything juz gonna be fine la pasni. Pening pale la lagi tak setel segala menatang exam tu.

8 comments:

Zai Zamree said...

tahniah2 ;)

Teh Ais Gula Madu said...

tengkiu bebeh..lega dah rase..

NizA said...

wahh!!!tahniah2!!!

khadijah said...

tahniah...tak yah risau2 lagi le...
akak baru semalam balik dari KL ulang 1 paper lagi untuk pengesahan jawatan jugak...harap2 leh pass...dan leh confirm...heheh

Teh Ais Gula Madu said...

uik..kak jah amik smp kat kl nun??

takpa2..balik blh claim hehe...

Afendy @ Ustazkodimero said...

tahniah2

Aloy Paradoks said...

Jadi lu keje di mana?

Teh Ais Gula Madu said...

under pentadbiran kerajaan negeri p.pinang.

pjbt pengarah & tanah dan galian.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails