wink! wink! u make my day!

Tuesday, May 26, 2009

cedihh..mane nk carik..??

ayak..

ari ni baru ari selasa la..tak ske nye. nk kene tunggu rabu, khamis, jmaat..baru smp ari sbtu..then bla3..baru leh smp rabu dpn!

ysterday, really2 bz day! bkn bz keje ofis..bz kuar msuk bank.

adakah sb 25th adalah hari gaji org govment spt ku??

mgkin ya.

tapi.. di plus2 kan lagi ngan proses nk wat full settlement loan di bank. Ya allah, sblm ni mmg tak tau pun punya la payah nk wat settlement. Kdg2 pelik gak ngn bank ni, nk pinjam mak aii bkn main senang nye.. nk byr balik bagi abis..cm tamaw lak dah. tamaw duit ke org bank?? kee..tak mau utang di bayar cpt2 sb interest nye dpt charge sket je?? hehe.. lu pikir la sndiri.

tapi ari ni namo dh la cite sal bank dan segala hal bank yg meletihkan tu. Sb skrg ni kne tunggu smp next week baru leh setelkan sume proses setel byr loan tu. Damn! tak suke nk tunggu2 ni.

ari ni ..ekceli, bkn baru stat ari ni ...dr mggu2 lepas lagi dh susah ati fikirkan kasut kesayangan ku iteww... huhu..wase nye dh tak lama lagi nk smp ajal kot.


alo lo lo..kasut ucuk ni..tapak dier dh mkin haus la. Tapi tah la..diz iz my fav palm shoes.

beli la mak nenek brand lain jnis lain ape sume..tapi dok sedap gak pakai yg ni. Adakah sebab tunang ku ckp aku elok pakai ksut ni?? ooohhh tidak! tidak! sb mmg sedap pakai pun!

kasut ni beli dlm 6 bln lps kot..kt butik Opera. Puas dah baby carik ksut yg sma dgn yg ni. Takdek laa...mane nk carik ni..sume opera nye butik dh gi..tadek pun. Wase nye dh tak kuar kot design ni..

hwaaa!!! cmno den nk buek ni.. erm..klu bwk gi repair..agaknye2 kasut ni kembali sihat idak?? blh ke repair klu tapak dah haus eh? sb tapak dier len sket nii..bkn tapak ksut bese2 tu.. cedihh..cedih....

2 comments:

Nor Suhaila @ iela said...

alaa cyg.. bli ajew yg baru.. ahahaa.. suh mr achey bayo.. heheeee...

akak br jew bli satu, up lagih 2 inch.. then, tayang kat abg ucop kamu..majuk buah hatiku.. sbb terlalu tnggi plak.. eheheee...
moralnyer, bli yg sedang2 jew... eheee..

Baby Wify said...

huwaa..nk yg tu gak kak..nk yg tuuu...yg len namo..tak besh cm yg tu..

org kata bantal busuk lgi kan kita tak ley renggang..inikan pula ksut yg tak busuk sgt (eei..ape ke aku mepek ni..??)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails