wink! wink! u make my day!

Sunday, March 07, 2010

hari2 yg penuh ceria

wuhai..sudah lama tidak mengapdet blog. Sehingga telah di sound oleh my sis ct itew.

gapo tak hapdet? donno la ..mybe sb angin malas ku telah melanda. Nk kata payah access internet, bohong besar la pulak. 24/7 je aku online.

Tp stended la, alasan peberet ku bila kak ct tnya "wei awat hg la ni mls apdet blog"..dgn penuh kereknya aku akan jwb "bkn pa...byk sgt ektibiti2 luar aku..ngn carclub la..jln2 sana sni, smp tataw la nk crita mna 1 lam blog" hua..hua..hua...riak sungguh aku kn..??

takpa...insylh la aku try jgk merajinkan diri apdet. Klu nk stat crita mana 1 ni..mau blur otak gak ni..so aku bagi ringkasan2 ja la..ps ni aku apdet la ikut masa2 berlaku kejadian.


pic2 kt atas ni pic mase aku ngn vivac (peroduavivaclub msia) bt event ke bkt hijau..dlm ujung bln 2 ari tu...tp stended la..aku mls nk aplod cita ni ari tu..hehe...spesis malas la katakan.. Best wo mandi manda kt bkt hijau..37 buah viva participate dlm tt / konvoi ni. Sapo ada keta viva, nk join club kitorang..meh3..most welcome bebeh...


yg ini2 pulak pic aku ngn bebudak vivac jgk mse kt bt BBQ kt pantai rnr bagan ajam. Event ni selang 2,3 ari je dari event bkt hijau tu. Sesungguhnya, kami ni gile berektibiti betul. Derang ni klu takde pe2 event pn, ada je muka derang tu kt rnr bagan ajam tiap mlm ari ahad. Saje lepak2 ngn bebudak lain kt situ. Yela kan, rnr bagan tu kan pot bebudak keta...hehe.

cam aku ni, tak la tiap mgu aku join. Pepaham la dh bersomi ni. Itu pun seb baik la mr nasir (bak panggilan kak ct kt habie aku) jns yg bley ngam je ngn bdk2 club aku ni.

apa2 pun..hidup aku ni terisi la dgn derang ni. Ekceli dhg 3 thn dh aku join club vivac tu. Dr tkde geng belah penang smp la skrg ni dh berlambak2 dh yg tampal sticker vivac ni kt keta. Kena lak kami ni 1 malaysia, so mana2 region ada je bdk vivac.

pagi ni aku bt kueh keledek goreng kepit kueh bakul utk bekpes..hua3.menjadik jgk la wlpn aku tak pnh bt. Tp lupa plak nk snap gmbr. Syg btl la..dh la julung2 kali aku bt kueh tu..hihi. Klu kak ct aku, garenti suda masuk ini blogspot dh...haha

pe2 pun..ptg ni aku nk hangout ke gurney plaza jap. Incik somi mahu carik kasut katanya. Bley la aku pau ape2 yg patut...hik3...hohoo...


4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

waaaa...
geng2 viva tue...
hehehehe...

baby berry said...

hik3..bila nk join??? meh laa...

~Mrs LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

myvi boley join dak??
hahaha!!

baby berry said...

bley2..dok blkg skali hehe..

ala kadang2 hentam je bwok gen2 jmp derang tp dok last skali la mase konvoi hik3...

nape kamo tak join myvic...besh pe derang..ader kenal sorg dua lam club tu.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails