wink! wink! u make my day!

Saturday, May 22, 2010

tido sampai lebam


what a saturdae, hari ni hari tido + mengeram kt umah. Unfortunately, incik hby kenot join la ngeram2 kt umah coz today n esok dia kena keja. Muahaha..ciann. Pagi tdi bangun tdo pun ley tahan lewat..around 9 am sumthing...cuci2 muka, tlg bukak gate utk hby. Pas dia kuar keje je..mak aih ujan turun lebat gile. Pe nk bt lagi kan...smbung tdo la. Sempat lagi aku sent sms kt hby. I wrote "abg..ujan lbt la..erm baby smbung tdo la yek..daaaa...epy working ya." kah3.. Then he reply "eeii....ni yg jelesh ni.." kih3.. jahat kan i u ols?

Kul 12 lbh..,bgn tdo. Perut pun rase tak lapar lg..cuma goreng2 fries n daging beger smbil ngadap tv. Borink lak sb chanel tv kt umah aku tak ok since pindah umah baru ni. Plannye nk masuk astro je tp ujung bln ni le kot. Last2...on playstation. Layan game dr tghari smp le kul 2 lbh. Bhenti jap time zohor, aku mandi2 ape sume dl.

Dh hbs layan game, smbung lak layan dvd. Ysterdae ade beli dvd 'p.s i love you'. Siyes best movie tu! bgi yg dh2 kawin ni..elok tgk movie tu taw. Sb dia byk mesej la disebalik crita tu.,esp yg tak reti nk appreciate hby or wife dier neh. Aku tgk smp leleh2 air mata air idung sume ah. Seb baik tak tgk kt cinema haha...klu tak, bt malu kaum je huhu.

Dlm kul 3 lbh tu..baru la rase lapar...bangun g dapur masak sket2 utk lapik perut. Pastu smbung lagi tdo! hahaha...smp le kul 5 lbh. Bgn cuci baju n mandi smentara tgu hby balik. Puas hati tul ah ari ni...makan, tdo n main game sehari. Klu aku amal la rutin gini dlm sebulan, konfirm leh tambah berat badan n kembung di pipi.

Ptg pas hby balik..baru la rse cm jadi manusia sket, berkebun n siram2 pokok belakang rumah then cuci cage hamster. Klu hby tak balik..alamatnye smp malam la asek tdo. hihihi..tu la aku tak suke hari sbtu klu hby keje...sb rase hidupku pada hari sbtu tidak bermakna je. Bkn hby tak kasi kuar, tp aku yg malas kuar klu dia tadek n klu gaji tadek...hihi...

2 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kalau duit ade mesti kuar merayap dah...
=)

baby berry said...

hehe...taw takppooo...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails