wink! wink! u make my day!

Monday, May 31, 2010

konvoi ke Kangar



haip..salam isnin.

Pagi ni bgn tdo lewat, sume gara2 last nite balik lewat pas konvoi vivac ke jom heboh kangar, perlis. Kami gi pun atas jemputan dari perodua utk memeriahkan CARnival n booth perodua kt sana. 31 buah turun konvoi kali ni.

Mula2 plan tu aku tak mo gi, cik hby pn mls tp setelah berjaya di hasut oleh derank, kitorank gi le jgk.

bertolak around 1 pagi dan smp di kuala perlis around 3 lbh.

Kira malam tu kitorank midnite lam keta je la haha..

tp pic2 tak sempat nk aplod sgt sb byk yg beli di tensper. Niway best tp kangar terlampau la panas!!! siyes mmg tak tahan sungguh rasa. Bayangkan la kitorank ni sehari suntuk la melepak kt sana. Smp tengahari tu aku stat enjin, dok lam kete senyap2 n terlena haha. Sejuk kena ekon lega sket. Lantak abis minyak keta pn.


cet..derank candid pic ngah lap keta ni..ampes.


pic ni kul 7 pagi mase kt dataran pe tah..pas mandi n solat subuh di msjid kangar.


sesi pendaftaran timetrial di perodua CARnival jom heboh


congrats pada vivac member yg menang time trial..baucer minyak ratus2 wehh..

ni le muka aku pas mandi akibat tertido 2 jam ..panas wehh kt luar..tdo lam kete r!


Lebih kurang 6 ptg, kitorank pn gerak keluar dari kangar menuju balik ke png. Singgah mam nasi ayam ape tah di a.star. Journey blk ke png, cik hby tdo berdengkur lam kete! sengal tol. Mentang2 la time balik aku nye turn yg driving...waaaa...

ikut hati, ari ni rase nk cuti tapi tak leh la..kerja tu kerja gaks..klu dok umah pn aku tdo je, lagi letih badan. hehe.




6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

best nye travel reramai...
;)

baby berry said...

best..tp letih..makin ramai mkin la byk perangai taw..yg lmbt tu yg malas nk nunggu haha..

Cik Z@i Pen@nG said...

syok dpt hubby sm minat kan3

baby berry said...

cik zai - tu la..seb bek dia kepala layan ja..tpi klu dia tak minat pn..bt bagi dia minat gak. sb bini dia gila keta...mau tak mau..dia pn kena gila sama gak la. Klu tak dok sorang la dia kt umah hehe.

HonEyBuNNy said...

wahhh..bestnya konvoi........

baby berry said...

honeybunny : konvoi best..hat yg tak best bab bayar tol ngn minyak..kih3.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails