wink! wink! u make my day!

Saturday, February 19, 2011

pet, kasut dan hobi baru..meleps u ols!!

Happy Saturday. Fuh! hari bermalas-malasan di rumah.

Cerita hari jumaaat semalam. Bawak si elmo ku ke ofis. Konon nak biasakan kan dia la (salah satu teknik bonding pets untuk menjinakkan pets). Hem, nak tau apa jadi? kawan kami la, dia pi bukak porch elmo. Pe lagi, melompat la budak tu. Dah la dia tak biasa tengok orang ramai2 kerumun dia. Pastu pe lagi, acara kejar mengejar dlm ofis. Hbs pecah rahsia kami bawak pet pi keja. ciss!! Dah lepas bape jam..baru dia cool sket. Dok dalam sleeping porch dia atas meja. Masa naik lift tu lagi lawak, dia asek berbunyi je. Lift nak naik smpai tingkat 21 pun terasa begitu lama u ols! haha..kami buat muka inesen tak bersalah je. Tp org2 dlm lift cuak je dgr bunyi menatang. keke..




During lunch hour, elmo dah lena nyenyak dlm porch dia. Tutup pintu bilik, kuar lunch ngn member2. Sempat meronda smp 1st Avenue (sblh building komtar je u ols). Cadangnye teman kawan beli kasut. Last2 haku pun sebat sama. Boleh tahan la hasil tangkapan semalam. Dok berkenan kasut crocodile. haha..ala2 org tua sket, tp comfort. Sesuai la pakai gi keja..tak sakit kaki kami ni haa...




Time tu sempat lagi menjeling handbeg F Timber dalam parkson. Humang aihhh u ols! sale 70%. Pastu mula la terketaq bibir terketaq tangan suma ada. Takpa2...apa gunanya suami jika tidak menggunakannya?? keke...bijak kan i u ols?? semalam dah kasik urut baeekkk punya dah. Cik somi moka bolat cakap "ha la...nt pi tengok..abg beli". U ols!! kami rasa nk lompat sampai siling okek!!!

Mlm tadi plak...roaming2 ke mudah.com ...ternampak la cawan idaman malaya ku! oh tuhan..!! cawan kopitiam yg dah lama kami dok cari! Terus pagi tadi kami col advertiser nya. Rupanya dia mmg ada jual suma jenis barang2 vantage n old skool antik nih. Siap dia kasik blogspot dia lagi.
Kwn2 yg suka boleh la klik2 ke harta karun angah . Mmg superb lah collection dia tuh!




Pas ni misi kami nk carik teko yg sesuai je. Skrg kt rumah mmg dah guna meja makan marble kopitiam. Baru gandingan serasi kan? kekeke....kami soookaaaa!!!

4 comments:

siti murni said...

waahhh...cawan itewww....sungguh klasik uols..terberkenan sudahh...

Nadia Ishak (Sugarhoney Icedtea) said...

nak kew?? jom beli 2 set!!

HonEyBuNNy said...

wah...elmo g jejalan yer....ehhehe

Nadia Ishak (Sugarhoney Icedtea) said...

honey : br ajar bawak gi ofis..sekali dia bt perangai daaa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails