wink! wink! u make my day!

Saturday, February 05, 2011

KAMI BLOGGER UTAGHA

bagi blogger2 yg menyetay kan dirinya di utagha (wah betul ke aku eja ini), boleh la merajinkan diri anda join kami blogger utagha ni. Tdi roaming2 ke blog GKSB yg makin glam skrg itew, ternampak entry ni. Join yo lah, eden tongah takdok ektibiti berpekdah ni ha..

1st skali, kena bgitau nama kot kan? Nadia Ishak. Nama dalam Pesbuk "sugarhoney icedtea", boleh klik kt pic badge di side bar itew. Nampak kah u ols? atau rabun? keke.

Berasal dari Penang of kos! I leb2 penang bery2 much, walaupun penang la ni, naaalaaaaaaa punya dok jem..cilabet betui u ols. tambah2 kami ni keja kt georgetown (kami org town naa), dok pun georgetown. Umah family kami kt bdr perda bkt mertajam. Di pendek ayat nya, kami mmg org utara. Tp kami kerap kena travel pi Keyhell. Tp itu tidak menyebabkan langsung kami lupa asal usul..sb utaqa terbaek laaa....kt selatan payah carik gulai kan u ols? hehe.

Pada cik GKSB itew, stgi kami pi add hgpa kt fb..kami bz betui mlm ni kah3...takpun hgpa mai add kami la? *ceehhh....demand plak tu..


5 comments:

GaDiS KaMpUnG sEpArA BaNdAr said...

makaseh join =)

Nadia Ishak said...

welkem bebeh...

siti murni said...

uiks...laju nye kamoo..

Nadia Ishak said...

kak ct : keke..ape yg laju itew???

|| A Lady Named .. Yantiey || said...

salam, singgah dan follow dr KAMI BLOGGER UTAGHA

Penang Mari!

http://themptyanty.blogspot.com/2011/05/kami-blogger-utagha.html

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails