wink! wink! u make my day!

Tuesday, June 29, 2010

tak boleh tahaaann!!


Pagi ni masuk ofis lambat. kul 9.10 pagi. jgn tnya mengapa, sb smlm pun dh tau la WC match Brazil hehe. Kena pulak ada 2 ekor anak skrg. pepagi dh sibuk nk siapkan makan n susu dia, cuci segala bagai semua.

hari ni, tetiba pulak rasa teringin nye nak mam tandoori. haissh...bukan pregnant ye u ols. saje sb dah lama tak makan. hehe..itu je.

lagipun rakyat penang klu tak mam nasi kandar @ tandoori, tah sah le. mkn rugi tu! kah3..

lately kan kerap masak kt rumah, blh kata hari2 lah masak. tu antara penyebab utama dah lama tak gi dating ngn mamak nasi kandar tu. kebetulan smlm darl ada ckp, esok (hari ni) tak yah masak la since brg dapur pun byk habis tak gi shopping lg, so darl ckp tapau je or mkn luar hari ni. Tnya dia, nk mam pe. darl ckp..up to you la baby.

so i choose la NAK MAM TANDOORI LEH TAK?? (smbil kedip2 mata mengharap gituu..) haha..terserlah la lentikan mascara maybelline i iteww!

kepada cheese naan n tandoori ciken..tungguu!! mlm ni outing @ kapitan! hehe

12 comments:

ChiLaBaey's said...

Alamak lama sungguh tak makan ayam tandori... Bila nak belanja saya ni...??? ;)

baby berry said...

blh je..smp sini colling2 la..hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

ko belanjew aku tandori...
;)

baby berry said...

ngeh3..bleh je. meh r turun png.. bkn jauh pun..bwk popia skali taw!

siti murni ishak said...

sayer nak jugakkkkk.....

baby berry said...

kak ct : mai umah malam ni..jom!

Chik Na said...

sedaapnya tandoori ..dah lama tak makan nih

niesz said...

sedap2..blanje niesz sekali..hihi..

HonEyBuNNy said...

terliur jugak neh...sedapnya...

baby berry said...

chik na : klu lama tak mkn, lagi kenot tahan kan? hehe

baby berry said...

niesz : klu nk blnja kena meh sini la...jmp2..dating2..kih3.

baby berry said...

hunnybunny : mlm ni better gi crik..kang meleleh air liur nye.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails