wink! wink! u make my day!

Friday, June 25, 2010

entry kecur: toasted pocketful

Di keheningan pagi jumaat ini, teman post entry edisi kecur air liur, sape dah rase new released KFC Toasted Pocketful?? muahaha....

Ate ceqite nye semalam masa turun dari ofis, terfikir-fikirlah di benak ku, nak makan ape lah malam ni agaknya. Nak masak? haiissh..hari2 dah dok masak ni. Masak sorang-sorang pulak tu. Incik darl qoje balik pun dh isyak. Actually, teman boring sket bila acara memasak berseorangan ni. At least klu incik darl ada kt rumah, dapat la jugak buat aktiviti berleter sambil memotong sayur gitu. Terhibur jugak hati tau. Serious! (erk..cm ada tabiat pelik lak rase?)

So berbalik pada cerita aku bertemu jodoh dengan toated pocketful ni.. pas turun je ofis, lalu dpn kfc komtar tu. Fikir punya fikir, masuk je lah tengok apa yang best. Tetiba nmpk la benda alah ni. Dok fikir2, hem try je lah. Tp teman tak amik yg combo meal tu. Mls sb kasi ngn soft drink skali, kt umah pun dh tak terminum. So amik bendalah ni aje 1 for RM6.75. Amik 2 skali dengan tax RM14.20. Terfikir gak, tengok tak besor mane pun, kenyang ke?

Mlm tunggu incik darl balik, baru la kitorang makan bersama-sama. Romantik tau teman ni, makan ape pun tunggu suami balik dulu muahaha..


Tp siyes la korang, sangat sangat kenyang!! sb isi ayam tu sgt tebal dan mampat. Kepingan kopok jagung pun dh rase besar n jenuh tergigit2.

Apa ingredient nye yer?

Dengan hirisan lettuce dan jagung ala-ala chacos, di curahi dengan sos Thousand island yang benar2 membuka selera! bersama Fillet zinger yang lazat dan curahan keju Jalapeno istimewa dari KFC...!!

Pe lagi...jom serbu kfc..!!


p/s : ada yg ckp twister lagi sedap..ada yg ckp toasted pocketful lagi sedap, tp me pilih toasted sb twister quite masam sket & byk tomato.


9 comments:

F A R Y N said...

cis..dahle tgh lapar...
cepat blanje aku KFC...ahahaha

baby berry said...

blh...meh komtar meh...sapo raso nk dibelanja, bwa diri anda ke komtar.
haissh...sat tak bekpes lagi la nii..

Chik Na said...

nak kena try nih..akak ni sebenornye peminat twister..

baby berry said...

chik na : haa klu cmtu mmg kena try. compare tgk mana lagi sedap.

Cik Z@i Pen@nG said...

tringin la pulak...adessss...

baby berry said...

cik zai : pe lagi..serbu kfc! kih3.. try la skali..at least org tak ley nk bohong kan. hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

lame xmakan KFC...
huhuhuhu...
;)

baby berry said...

meniti senja : tu la..ari tu sejurus sebulan gak tak mam..sb hot & spicy tadek, kan ganti black pepper tu..tp tak sedap sgt yg tu.

siti murni ishak said...

ingatkan silap masuk website ke-ep-si tadi..muehehehe....siap promo lg...hihi...nak try gak ah..esok...ngeee

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails