wink! wink! u make my day!

Tuesday, June 15, 2010

tolong la..geli!!


guys, di saat menaip entry ni..keadaanku masih lagi loya2 barbie doll gara2 peristiwa toilet sengal sebentar tadi.

bkn nk umpat officemate sendiri, atau nk boikot sampai publish dlm blog atau juga memalukan office ku sendiri but reality la beb.

sangat la memalukan klu org awam masuk toilet ofis kami dlm keadaan cmtu??

Bkn kotor tak bercuci. Yes! mmg sehari 2 kali bangla tu dtg cuci toilet. Tak kotor tang bab tu. Tp mslh dgn hasil buangan kaum2 wanita ni.

come on la..dah tua bangka ada anak dah kebanyakannye. Takkan la tak blh nk fikir secara hygiene nye awak dok buang merata benda2 alah tu.

Bersepah wei lam toilet. Smp melimpah2 kuar dari bekas initial tuh.

sangat sangat sangat geli!!!! kena lak pihak yg bertanggungjawab mengutip sisa2 buangan tu datang dalam 3,4 hari sekali.

alahai..korunk bayangkan lah cmne. Betapa gelinya. Smp few of my friend, kitorang gi toilet tingkat lain. huh!


tak malu ke kat incik gajah ni?? dia pun reti guna toilet elok2..huhu

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

gajah...
ko memang berakal dari manusia keji...
hahaha...
;)

baby berry said...

gajah ni wlpn takde akal cm manusia..dia blh gak ikut arahan n ade sivik..mnusia ni ada otak stadi pandai2 pun buta perut buang bahan buangan sndiri merata2.

HonEyBuNNy said...

eeee...geram jugak..dekat ostel ila pun gtu....brg2 kita...dri kita n kebershn xtau nak jaga.....mmg xtau maloo tul la...

Uncle Lee said...

Hi Baby Berry, love your sense of humour, ha ha.
Terok nak ikut semua tu....
Have fun and keep a song in your heart, Lee.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails