wink! wink! u make my day!

Monday, June 14, 2010

dia memang mcm tu..

warmth monday

hari ni ofis sunyi skit. Ramai yang still cuti. Smlm pulak kan hujan, lagi la ramai yg emergency leave today.

yesterdae, i'm so tired. byk sgt kenduri. sume kwn2 dh pakat kawin.

ekceli, today nuthing much nk story.

i'm still rase terganggu & quite worried about my sister. huhu kak ct la. sape lagi.

yela, i guess kali ni dia mmg betul2 ada problem ngn si bf dia tuh.

dari awal me dh cakap..me tak bape nk berkenan la balaks dia nih.

tapi tu la, kita ni adik. lgpun i guess dia lagi memahami couple dia rite.

takkan la me nk masuk campur urusan peribadi dia.

nak kata jahat si mamat tebing barat tu (i donno why i like 2 called her bf 'tebing barat')

dia tak la jahat..but bkn sume perempuan blh tahan dgn dat type of guy

and i kno my sis takkan blh tahan punya.

see...betul kan..mmg skrg ngah ada problem.

me susah hati la.

tak suka tengok dia sedih2 cmni (wlpn dia tak tnjuk dia sedih..but i kno laaa..)

next time..my sis pls laa..tlg la dgr sket nasihat adik kamu ni.

sy ni syg kamu, tak nak tgk kamu kene dumb ngn lelaki cmtu.

klu lah dia ok skalipun, lama mana kamu bleh tahan ngn surrounding cmtu.

pempuan itu, pempuan ini terkejar2 dia.

kamu ni baik sgt la..at last kamu jgk la yg mkn hati.

sy sangat2 susah ati skrg taw!



6 comments:

Uruchimaru @ kf said...

kita taw sda hal itu btw as young sister hope u can give support ok!

baby berry said...

yah..tgh make her chill out sket skrg..tpi payah la..dia tak mo mendengar nasihat..dh advise ari tu..

siti murni ishak said...

dun worry...whatever happens is happens..dont want 2 look back...believe that everything happens for a reason...& intentionally created 2 be dat away. no wonder la haku tak mdpt petunjuk...

baby berry said...

jgn la rse down sgt..aku lagi2 susah hati la tgk hg cenggini..come on la..world for us. nt kita kuar jalan2 k.

HonEyBuNNy said...

btol kan...bila kita tegur kakak kita sbnrnya kita syg dia...tp dia lak xnak dgr...mmg ase sedey sgt2....keep advice dia..moga terbuka pintu hati dia..amin..

baby berry said...

honeybunny : tu la kan..serba salah la. bkn nk mengajar yg lgi elder dr kita, juz trying to save her je.huhu..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails