wink! wink! u make my day!

Friday, June 25, 2010

kita tengok siapa yg kena!

mlm ni balik keje nk masak nasi goreng je..tak mo masak yg lama2.

sebab..

mlm ni worldcup BRAZIL VS PORTUGAL !!!

yihaaa!!

we'll see siapa yg kena!!!

go go brazil~! walaupun kaka tak pat turun match malam ni (becoz dia suda kena kad merah) but hope dat luis fabiano n da rest will make few score 4 brasil.

Diramalkan match mlm ni akan jadi antara perlawanan yg paling sengit, hangit dan seget coz akan menentukan siapa juara bagi kumpulan G. Tp kelihatannya advantage skrg berada di pihak Brazil dan Portugal perlulah menang dan mengelakkan draw.

Me tak kisah sgt dengan portugal, cuma sangat tidak suka itu ronaldo..suke buat muka best dia tu klu time dia score goal. nyampeh!

kenkawan sokong team mana ye???

8 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

xkesah sape menang...
janji team argentina aku sudah selesa layak...
;)

baby berry said...

ada yg ramal malam ni derank main relax2 je sb both mmg dh layak gi 2nd round.

uish..team argentina dia..bila masa lak dia jadik coach ni ..kih3.

~~*Lady Salwa*~~ said...

mana yang menang yang tu saya sokong... hehe

tak dak la, sokong korea... yeayyy

baby berry said...

lady salwa : haissshh...atas pagor ni ..kih3..

Uruchimaru @ kf said...

hope 2-2 team ni mara utk next round!

cheqna said...

sape menang erk???cheqna tengok separuh msa pertama je

baby berry said...

chek na : derank draw la smlm.. 0-0..hehe

baby berry said...

kf : yup...glad dat both layak ke next round wlpn derank draw je kn..huhu

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails