wink! wink! u make my day!

Wednesday, June 09, 2010

secretary bersama handset nya.


Hari ni bos outstation ke langkawi.

Dan sehari suntuk hari ni jugak, aku kesana kemari sambil membawa handset.

u ols, bkn sb i gile bertexting dgn boyfrend2,

or sb ari ni dpt 1 day free col ke

or jadik ulat telefon yek.

But bcoz ada je hal regarding meeting, appointment, ad hoc program, surat menyurat n pelepasan kursus staf dat i need to let her kno.

alahai.. i pun tak suka la asek kehulu kehilir usung hp ni. Dh rasa cm time bercinta pulak.

yela, normally org time bercinta je gile kepit handset ni. Smp masuk toilet pun sanggup bawak hp kan? (bagi yg bercinta, sila admit yer..)

so today wlpun pada jasadnye bos tiada di ofis. Tp keadaan nye sama la seperti my bos ada je lam bilik dia tu. Sb ada col je kuar masuk n texting itu ini dengan bos. huhu.

harap2 esok dan hari jumaat tidak la sebegini lagi.

bagi la chance cik seketeri rilek n mengurangkan penggunaan kredit handset yer.

sesungguhnya..office didn't pay my phone bills okek.





8 comments:

FARYN said...

tak boleh claim?
sedihnya...
sila ugut bos anda...
hehee

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

abes la duit mcm tue...
;)

syeka sweetheart said...

eh kira amal jariah la yek..

Teh Ais Gula Madu said...

faryn : ha'ah..takat bil fon tu tadek nye leh claim huhu

Teh Ais Gula Madu said...

meniti senja : ha'ah..cmtu le slalu...

Teh Ais Gula Madu said...

sweetheart : yelah..kira amal jariah le jgk kan..? takpe...dia ckp balik otstation dia beli adiah..kih3.

ILA HonEyBuNNy said...

alamak...terasa la...sbb mmg bawa hp pn msk toilet...hehehhe...

Teh Ais Gula Madu said...

hunnybunny: hehe tet!!! time kapel mapel mmg gitu..sedang ingin bercinta la katakannn.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails