wink! wink! u make my day!

Friday, June 04, 2010

marah org perempuan

~warmth Friday~

last nite i had a fight (yke fight? lebih kurang la..bertengkar sket for stupid little things) ngn hby.

ekceli, last nite we both plan nk hangout n dinner kt luar since he want 2 meet his frend. Then takpelah. kene pulak kwn dia ni free lewat mlm sket.

aku pulak smbil tgk tv tu dok ngadap laptop. Hby lak dh cm mamai2 nk terlena je.

tgk jam...dh 11pm lebih..hey..tak nk kuar ke..

yg sebetulnya kami mmg malas sket nk kuar smlm, syok lepak kt umah. Tp perut lapar jgk, then dh janji nk jmpa kawan.

Smp kul 12 lbh..bising le aku..ni nk kuar tak ni??

then hby terus bangun cuci muka.."jom!" dia ckp.

"baby dh pedih perut dah ni...." aku ckp cmtu.

then tak semena2 dia ckp..tdi ajak kuar, tak lapar la itu la ini la..bla..bla..bla..

tah pesal...aku pun meradang balik...

"tak yah la kuar..tak yah! nk tdoq"

pstu terus aku salin baju n naik bilik atas. Kes aku bebal la ni kan.

Pstu aku dgor le dia bukak gate, stat moto pastu blah kuar mane tah.

pe agi...aku qeyau la...muahaha....aku pn tataw pesal, aku marah dia..aku lak nanes. (i guess sakit hati kot)

tdo selimut smp tak nmpk ape..pstu mcm2 le aku berleter sensorang..kira lam hati ada api la ni. marah gile time tu.

pstu..dh dekat 1 pagi dh..aik..dia tak balik lg pn..

aku dh rase len dah..eii.. mamat ni bkn leh harap sgt.

bkn pe u ols..dia klu nek angin, bwok moto cm sepupu pelesit.

pstu..aku dh tkut dah..kang..dia bwk moto...langgor ke ape ke...huhu...

terus aku sms...gi mana..balik laa..

.....

......


lama...dia tak reply pn....

mamat ni....

jangan.....

last2...aku turun bwh nk tutup tv kt living room...

mak aihh....dia tdo dpn tv!

bila pulak dia balik??

alahhh...penat je aku susah ati lebih2...

terlena smp tembam pipi huhu...

bengong!!!!

aku gerak dia bngun..suh naik tdo bilik ats.

ceh...abis dh le marah aku.. lama tu je la..

pstu..dh tgk dia cool sket, aku say sorry..ckp tak sengaja n dia pn ckp, nape skrg ni suke sgt terasa hati ngn dia...n bla bla bla..sesi drama la sket kan..

pstu aku ckp...abang...lapa la...

hahaha...jom gi makan??

then kitorank kuar la mkn kt dato keramat nk dekat kul 2 pagi..

tp itu la..org kata merajuk suami isteri ni ..tak kemana.

tambah2 hati perempuan ni, kita marah derank cmne pn..kita susah ati sebenornye..takut jdik pe2 kt derank..ye tak??

kesudahnye..pagi ni kami dua ekor gi keje lambat..sb bangun lmbt akibat tido lmbt. hehe

4 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

akibat nye...
abes dua2 terlewat...
hehehe...
;)

baby berry said...

ha itu la..ada jgk rase nk drive gi klinik je pagi tdi hehe

siti murni ishak said...

hahaha...marah la sangat kan...kan dah penat dok majuk membebel sorang2...hehehhe...

baby berry said...

cm bengong je hg taw dak..aku punya susah ati dia tak balik. rupanya bantai tdoq kt bawah..ngok ngek tui.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails