wink! wink! u make my day!

Tuesday, June 08, 2010

merempit pun lewat

~warmth tuesdae~

hari ni dh stat keje. Ysterday amik cuti rehat coz my darl pn cuti. We both setelkan urusan di TNB, then gi close acc celcom berukben, n oso ke klinik (haa..bkn check up pregnant ar! gi check blood group). Ofis le, tah ape2 tah nk tau blood group segale bagai.

well..me dari kumpulan darah A+ ye u ols! rupa-rupanya darahku membawa antigen A. hehe. Umur 25 baru nk tahu ke?? pity on u nadia...haha..

alkisah pagi ni, me gi keje merempit ngn darl. Ini sume sb last nite balik tdo kt rumah mertua di bayan lepas. They ols la (my ipar duai) bt on call pulak last nite. Ckp rumah mak mentua nk renovate ari ni, so mintak le kitorank balik n move barang2 kt dapur sume. Tu yg tido sana terus.

Gi semalam ngn gen2, pagi ni..darl pinjam moto LC abg dia je.

konon nye "ala..kita merempit la baby..moto laju..cpt sket smp. Jln tak jem"

haa...byk le dia punya laju!

mmg moto tu laju! tapi dia yg bawak tak laju!


dh le dari bayan lepas nk ke komtar tu sikit punya berderet2 traffic lite.

sengal sungguh..8.34 tau palm scan tadi! cisss...LEWATT!!!!!

harus rasanya balik nt nak sekeh my darl bertubi2 pastu babap bontot dia laju2~!

arrghh...lewat tau!!! ujung bln ni menjawab la bila report palm scan kuar. huh!


ni le moto laju yg dibawak secara sopan..huh!

6 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

laju atau tidak pada kite...
hahaha...
;)

baby berry said...

bek nek moto ex5..lgi laju smp haha...

HonEyBuNNy said...

hehhe..pnjm moto jap...nak merempit la...ngeh3

baby berry said...

honeybunny : ni ade lesen tak ni?? kang jadik hunnysempit lak hehe.

Uruchimaru @ kf said...

emm agaknye dh kekok bawak motor sbb tulah lewat sampai !

baby berry said...

blh jdik la kf..bwk lak moto lc. dh mcm bwk kapal je hahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails