wink! wink! u make my day!

Sunday, June 06, 2010

jln2 kenduri


~warmth sunday~

hari ni me n member2 club konvoi ke taman ria sungai petani. Ada majlis kenduri one of our club member jugak.

since dis few weeks, my red viva tu mmg jalan byk sgt2. Last week dh ke kangar, then today ke sg petani pulak. waa...cpt kena servis la bulan ni. My grey gen2 jugak yg happy berehat di rumah..suke la dier tu..rest je dlm porch.

my cik hby (guys, don wan use cik hby la after dis. Nk guna 'my darl' pulak..haha..sounds cute rite?)

so me n my darl meet up wit the rest di rnr bagan ajam.

around 11 am we ols gerak ke sg petani. Banyak yg tak dpt join coz everybody attach wit keja n kenduri2 lain. 12 buah je turun.

@ exit sungai petani selatan


ayakk!! pesal darl buat muka camni?? tak nak ngaku hubby! hehe



although cuaca sgt panas n me pun not really well today (piyed pain n headache), alhamdulillah dapat jugak smp ke majlis kenduri.

tak elok la klu tak gi. Sb masa me nye wedding ari tu, they ols ni datang.

however, selamat pengantin baru buat iwan & liza.

moga kekal jodoh hingga akhir hayat.

7 comments:

HonEyBuNNy said...

amin....selamat pengntin baru....wahhh..bestnya g kenduri tawin...ila dk Uia xdpt g kenduri...uhuhu

siti murni ishak said...

yer..selamat pengantin baru kat iwan & wifey..;) aku wonder lah...si iwan tu dok jeling sape wei..?hehe..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

moga kekal selamanye...
amin...
;)

Uruchimaru @ kf said...

jauhnye berjln si viva tue !

baby berry said...

honeybunny : tu la..bulan ni kan bulan kenduri..tiap mgu la knvoi kenduri hehe..

baby berry said...

kak ct : tah ke dier...agaknye sb kamera kiri kanan..dia tataw nk tgk mana 1 haha..

baby berry said...

uruchimaru : yap tu la..bln ni bln dia berjalan..slalu manjer dok umah jer.

meniti senja : aminn..doa2kan begitulah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails