wink! wink! u make my day!

Tuesday, June 15, 2010

Breakfast Nasi Lemuni


~Warmth Tuesday~

Pagi ni sgt sejuk. Dah 2,3 hari rasanya hujan lebat setiap malam. Smlm pun mcmtu. Kena pulak me & darl tido depan tv sejak worldcup start ni. Bila subuh je, dh merekot2 cam udang kih3.

Hari ni dtg keja kena drive sb darl dh pesan, tonite dia balik keje lewat.

Actually skrg dh sgt2 malas nk drive keta dtg keja. Jem + parking mahal + park keta multilevel & bermacam2 lagi alasan kukuh utk katakan tidak pada memandu! Tp nk buat cmna, dh darl balik lewat. Takkan nk tercongok tunggu dpn maybank komtar tu smp 8 mlm, ye tak?

Apa yg tak best nye..cilako tul. Cik viva tak ley start pulek pagi tadi. Huhu bateri weak!!!

Mau tau mau, lenjan ajo lah cik gen2 darl. Keretamu kan, keretaku juaaa! Seb baik darl gi keja pakai moto je. Pastu darl hulur kedit kad dia "nah..japgi isi minyak keta terus". keh keh keh..selamat duit akuuuuu....

Smp ofis, me turun breakfast wit nad. Kitorank mam kt kedai Pak Umaq.

lalala!! Nasi Lemuni daaa...

Hem, dah lama tak makan. Sesekali makan, rasa delises la pulak. Slalunya me jarang breakfast nasi di awal2 pagi. Tp sebab tak tahan godaan nasi lemuni punya pasal la ni.

Tenghari ni nk lunch apa pulak eh??


4 comments:

Cik Z@i Pen@nG said...

sedapnya tgk daging goreng kunyit tu...oppps...i posa...

baby berry said...

opsss...posa bleh tgk je..tak ley rasa cik zai. hehe.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

meh lunch popia aku wat...
;)

baby berry said...

tu la dok tgu..bila nk bagi rasa tah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails