wink! wink! u make my day!

Friday, February 04, 2011

5 bln lamakah? yes..klu peknen perut da nmpk kn?

Nak masuk 5 bulan tinggalkan blog. wahahaha....sgt2 lama tuh u ols. alasan? tak mo la nk karang alasan lg, sb asek bagi alasan glamer ni je:-

1. bz (mcm la artis kan...tak ley di terima punya alasan).

2. tenet kena block kt ofis *yes! dis is rite u ols! smp hati depa block blogspot kami kt opis..depa mmg dengki, depa tak dak blog!.


takpe, dh pakai beruk ben lama dah...jd suppose tiada alasan tak hapdet blog.

tp alasan yg sebetulnya, akak debab ku SITI MURNI ISHAK iteww, selalu marah aku tak hapdet blog! nah amik hg kak! nak sgt aku apdet, pasni aku hapdet ari2, biaq melugai nk baca hehe.

ari ni letih sgt..takde apa nk tempek kt sini lg, juz 2 hari cuti ni, me ngn cik somi moka bolat melibatkan diri dlm dunia pesisir pantai. Wah, bunyi sgt kelas kan u ols? kami pi carik sipot! smlm balik umah mertua carik kerang bulu (nama dia sgt sensed kan?), pastu dpt jgk siput sudu yg bley tahan banyak. Hari ni gi ke Pulau Aman pulak. Plan makan mee udang, pstu siap pi cari siput nangka lgi (ada org panggil siput ijau).

ni gambaq muka kami yg latest, bley tahan comey kan skrg? mekacehh!! keke..kami mmg perasan..tak pa, org kata, org perasaan ni hati bekk!

bagi yg cetek ilmu pengetahuan, ni org panggil udang lipan..sgt delises! sekilo 35 hengget.

ni le sipot ijo tu (siput nangka)

ngan abie moka bolat, kami tunggu mee tak smp2 lg..kami posing la dl.

mama wit akak kami, yes! dia mmg suka bt moka comey skrg! tak dpt di kenal pasti sebab musabab penyebabnya....

few pic ai sempat share wit u ols..pasni insylah bakal apdet blog hari2. Tp amaran awal diberikan, blog ini tiada langsung mengandungi sebarang unsur politik, keagamaan yg melampau..hanya terdapat kandungan makanan halal, holiday shopping yg menggegar jiwa dan ayat2 merapu ke loghat utaraan. mekacehh!!...

3 comments:

siti murni said...

i memang comel okeh..bukan buat comel..kihkih..sila baca entry i pulak...

Nadia Ishak said...

wahh..ni tadek lain..mst entry mengutukss ai le itew..jap2..zaaass...!!!

~~~+....mS arWeEn....+~~ said...

welkam back na!!!!
lama dah dok tggu dak na ni update blog! asik dok tgk baby pink tu ja, dr aritu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails