wink! wink! u make my day!

Thursday, July 08, 2010

contest mata menawan (menawan kah matakuuu??)


wa waa, pirst time join contest ni..ekceli i ni shy2 cat sket nk join..maklum la..bekes model gitu (pepagi dh perasan kan u ols?)

niway ...tq kt GKSB http://nurrcahaya.blogspot.com/
sb mengetag i dgn penuh kelas nya utk contest ni. Ari tu ingat nk join dah..tp sibuk itu sibuk ini.,tak sempat pun cari pic. Seb baik ari ni free so leh la bt post ni.
SYARATNYA
:

1. wajib menjadi follower blog fatencumyl.blogspot.com
2. pastikan gambar anda seorang sahaja (kalau ada gambar orang lain tak bole)
3. pastikan 1 gambar je taw.
4. pastikan nampak mata anda ye. tak kesah la gambar tu edit ke tak janji nampak mata (nama pun contest mata menawan kan)
5. letakkan banner contest di atas kat sidebar blog korang :)
6. sediakan 1 entri khas tentang contest ni dan tag kawan anda minimum 2 orang.maximum suka hati.
7. contest ini berakhir pada 31 julai 2010.
8. selepas dah join contest ni tinggalkan link anda di ruangan komen entri contest mata menawan ni serta link referral anda


menawan kah mataku?? hehe..

so sb nk kena tag 2 org, makhluk yg akan aku tag ialah :

1. cik zai

2. kak ct

3. cheq na

4. chik na

5. nn

6. lady salwa


p/s : jgn lupa copy paste link referral ( my link ) dlm entry n komen ke pembuat contest yek.

3 comments:

siti murni ishak said...

tak mo buat bleh..i tk pakai contact lense lg..hahah...haruss kena bercermin mata nt..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

mesti la menawan..
mase bahgia tue...
;)

LiNda said...

gud luck !

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails