wink! wink! u make my day!

Friday, July 16, 2010

minggu2 sengal badan bakal berakhir


haish..2 minggu kebelakangan ni me sgt sakit2 dan sengal badan. Ni sume gara2 latihan netball 2 kali seminggu after work.

Actually, tomorrow jabatan ada sukan PETANDA. iaitu sukan di antara pejabat2 tanah daerah dan PTG (pjbt tanah galian). Byk la game, ada bowling, volleyball, netball, badminton, boling padang, bola sepak. Ate kira sume ada lah! cuma sukan gusti je yang tak di perkenalkan lagi haha..

so me ni masuk netball..dah selalu mmg main utk jabatan pun kan.

tapi bese la, time dekat2 nak ada tournament baru la turun latihan. Klu tak, tobat bkn rajin mana nk bt latihan pn. Urat2 badan ni pun, macam perli la. Siap sakit2 sume ada. Org nye ni slalu malas bersukan, tetiba 2 minggu ni asek kene lenjan je badan ni.. baru dpt ubat!

harap2 esok sume berjalan lanjar. Nk kata target menang tu..tah la..cuma kena fokus n aim yg terbaik utk esok. Me bermain di posisi GK (goal keeper). Jgn tak caye ye u ols! tp org2 tinggi ni mesti main utk position samada defense or shooter je. Sb itu kelebihan org tinggi dan berkaki tangan panjang ni hehe.

Sok match stat awal..kul 9.00 am di Pdg Sek Men Sains Kepala Batas. Jwb nye sok pagi bangun awal la...

so esok..DO THE BEST, BEAT THE REST!

5 comments:

kakcikseroja said...

Good luck n all the best! :)

LiNda said...

ehh..ehh.. kita sehaluan .

Dah 5 thn saya join group netball utk ibu2 yang vouge cam saya .

main posisi centre . Jgn tak caya saya masih boleh lompat2 , terkinja tauu.. ekeke

baby berry said...

linda : kih2..cayalah bebeh!! mmg org yg main netball always vogue n maintain howt~~!!

baby berry said...

kak cik : tq ~~!! pat 3rd place..ok la tu..hihi

diriku said...

3rd place?ok dh 2..congrates =]

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails