wink! wink! u make my day!

Thursday, September 24, 2009

story tengahari

Selamat pagi..! salam hari batek utk sume staf gomen. Ari ni kan khamisss.

kt ofis..hampes..bape ekor je ader. Suma pakat cuti raya lagi ni. Takpa2.. aku mai keja..depa sedap dok cuti. Mgu dpn turn ai pulak okekk! nah pueh ati..smggu deret aku amik.
hua3...bulan madu di awan biruuuu...tiada yg menggangguuuuuu.....ewwaahh...gedikz tul.

sejak dua menjak kebelakangan ni, ate aku semakin bosan la dtg keje asek driving neh. Betui la manusia ni kan..masa naik moto, syok tgk org bawak keta. Dh bwk keta, syok tgk org nek bas lagi cpt sampai. Tak yah letih2 tekan cluth neh. Suma serba tak kena kan. Apa2 pun, bersyukur la..ada gak keta cabok merah tu aku bwk pi merata tak gadoh nk kacau org. ( eehh...cabok aku kata?? beribu riban dh abis kt menatang tu wo..)

smlm lunch, kuaq pi bayan lepas. Besak la, sebahagian dari ektibiti mengulaq la jgk tuh. Haha.
ekceli, pi pick up incik tunang. Tyme lunch pun bosan sorang2 mkn..kwn2 sekole pakat cuti lagi. Bek pi amik dia..bwk incik tunang pi maybank bayan baru. Dia kata nk withdraw wet ASB dia. Syahdu lak aku dengaq, dia habaq nk amik duit asb utk bakal isteri. Duit mas kawin dia kata.

Siap habaq kt aku tuh, "abg simpan duit maskawin ni sejak dari 2006 lg tau..mmg saja nk simpan kt baby".

uiih....dup dap dup dap hati dok kembang kuncup dengaq...haha..



kt bwh ni sebahagian gmbaq yg aku snap lam keta. Bosan sgt tnggu dia keluaq dpn gate kampeni dia tuh.
lgpun saja la nk tnjuk...bnda2 kesayangan dlm keta ni..kira peneman tyme jem la kan. Pemandu lone ranger la katakan..pi keja sorang2..balik sorang2...keja plak syahdu dok lintaih laut ari2.

(yg ni player viva..jgn kata tak kenai na..peneman aku melalak lagu rnb lam keta haha. Kenkawan, sila abaikan keta ferrari atas desbod tu okek. Yg 2 biji mcm kipas propeller tu bkn lah kipas bot tau..yg tu shaldan pot car kaler merah..ate lam keta aku suma merah na)
(yg ni aku panggil cik kumbang gedik2...oleh sebab dia tergedik bila kena matahari. Ngeh3..guna solar. Bila jem2 tu..qalit gak tgk dia ni..)

(yg ni la yg paling aku sayang..wlpun di tentang hebat oleh ibuku..sop3..mak aku kata kami berlainan keturunan...apa la dia marah sgt aku taruk si patrick merah ni atas desbod..ma kata sb dia hanjing! huaa..!! tpi aku syg jgk..tak dulik!)

3 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

hehehe...
mak miss madia nasihat je...
jgn ambik ati...
yang penting niat itu...

siti murni said...

hanjing tetap hanjing..tidak mungkin menjadi kucing mahupun ayam serama..huhu

Baby Wify said...

ct -> smp ati ang kak!! huwaaa....wlpn hanjin..dia tak dose tauuu!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails