wink! wink! u make my day!

Tuesday, September 01, 2009

Aku dan bulan september


sedar tak sedar, hari ni dh masuk bln september dh kan. Ya allah, cpt pulak rase masa berjalan. Ingat lagi mse dlm
Mac ari tu, time baru bertunang tu. Slalu sgt aku ckp kt incik tunang "abg..lame lagi la nk tggu bln 9..lama lagi la..lama lagi la..."

skrg ni..nah..amik habuan..bln 9 dh. Nk cpt sgt!

fikir2..mkin nebes lak rase...26 ni dh nk akad nikah. Dh nk jdik is3 org dh weiiiii...

dh ready ke aku ni?? dh blh rajin bgn pagi ke?? dh ckup sedap ke aku masak ni?? dh ckup kemas ke aku iron baju yek??? adduuuss...

kene plak...dh nk duk ngn mak mentua dah....
nnooo!! nooo!!!

ate takut le weii......

segala adab nk kena jaga, selama ni makan msuk perut sndiri je, pasni dh kene fikir perut suami. Ate ckup kenyang ke dier, dh bergosok belum baju dier, ader terkasor bahse ke berckp ngn dier.. huhu. Klu fikir gedikz nk kwin je, mmg senang hati. Tapi bila part fikir tanggujwb isteri tuh...kene bertafakur sejenak jgk la..

tapi ape2 pun, syukur tgk incik tunang skrg. Dh byk jgk nmpk dia berubah nk kwin ni. Cuma bese la klu laki tu..mst ada 2,3 perangai sengal dia yg mmg tak bley buang. Antaranya kuar dating tak reti awal..asek laammbattt aje! tapi tu la.. nk marah2 komplen pun..haku jgk yg pilih ..bkn org len suruh...hehe..

tapi ape yg paling ketara skrg ni...incik tunang blh bergumbira la..sb dier dh jdik kesayangan mama.. yela, menantu pertama dlm umah. Bkn leh marah ape sket, kang mst ma kata
"ni...jgn nk marah menantu kesayangan aku arrr! "..... ----> ceh! senegal betul....


gambar ini hanyalah selingan..joker ni minat btl ngn gmbr aku yek..

2 comments:

oranglidi said...

wah...!! best2!!

ala, insyaallah ok la tu.. bersedia stakat yang mampu.. nanti da kawen, boleh blajar byk lagi..

yakin diri sndiri!!

siti murni said...

uiks...apsal baru fikir...???takpa...cey cool ja...hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails