wink! wink! u make my day!

Wednesday, September 23, 2009

lelaki & chatting

wah..suda pukul 5 yek. Cpt pulak rase masa bjalan (tak mo kabo aku msuk lunch tdi kul 3 hehe). Ari ni kan..sb dh tahap bosan memerang sgt kt ofis, aku telah melakukan 1 ektibiti paling tak berpakdeh di alam semesta. Yakni, aku melayan chatting ngn manusia2 tak kenal kt chatroom.

ate selalunya, aku chat ngn member2 ym je. Tp oleh kerana hampes member2 ym suma pakat cuti raya lagi...aku pun msuk la 1 website chatting ni (harap maaf, url terpaksa di rahsiakan takut kang website tu banned nick aku hahaha)

besek la kan..nama pun chatroom..segala bagai jns jantenz ader la kan. Tpi blh di katakan ..almost 80% mmg asek nk "dirty talk" je. Haku pun tah la jahat sgt ari ni, blh aku melayan je (sb aku suke tgk laki gatal ni mkin menggatal..pstu aku bantai gelak sorang2).

ader la kan 2,3 ekor jantan ni (rasenye tak salah aku bahase kan jantan since mmg perangai jantan).

baik punya dok ejas la kot..ajak kuar date la..itu ini sume... pstu ada la soklan :

"erm...kita phone sex nk tak mlm ni?" --> aku jawab "awk tak kesah ke sy dh ader tunang?"

dia jawab "takpe...sy tak kesah...pandai2 la kita simpann....."

pstu aku kata lagi "tapi wak...tunang sy ada kt sebelah ni"...................pstu terus dia out! hahaha!!

ader jgk yg jns :

"erm..awk...blh sy tau cutting bdn awk bape?? mst sexy awk ni kan...."

aku jwb "tah la..sy ni mmg badan model....tapi nt sy tnya tunang sy..cutting bdn sy..dia yg slalu ukur...."

hua3.....terus dia senyap.....

ada jgk yg cmni :

"kita jmp nk tak wak...sy blh tlng topup kan hp awk...kita ringan2 ke ape ke...."

aku reply "erm..yke..nak jmp ke...jmp la sy ahad ni..sy free"

dia pun cpt je reply "nk sy amik awk ke...kt mana?? kul bpa?"

aku kata lagi "aalaaa....dtg je la umah sy.... ahad ni je yg sesuai pun..."

dia tnya lagi "kenapa ahad ni.....ari lain tak leh ke sy nk jmp awk??"

aku dgn tergelak2 terus jwb...."sb ahad ni kenduri kwin sy..blh la dtg jmp sy...."

hahaha...adoii..sakit perut aku melayan lelaki lam chatroom neh.

tapi dlm erti kata lain, bkn aku saje nk kene kan deme..klu deme ckp bnda2 clean..aku sembang ok je..cm tnya keje ke..ape ke... stgh yg ok..aku ckp tunang pun cm ok je...siap wish slmt pengantin baru lagik.

cuma besek la..chatroom ni kebanyakannya mmg tak leh pakai punya type la. kene plak website tu mmg slalunya bebudak chat dia mmg dh terkenal dh sbgai bebudak tak ley pakai..

to my incik tunang...baby ada bagi num abg kt lelaki2 gatal tu..mlm nt abg tlng layan derang k..bkn pe..derang gedikz jgk nk no tipon..padahal baby dh bgtau tunang org...ari tu abg jgk pesan, klu ader laki gatal nk ngorat, pass je num abg...kan2??

utk dak2 lelaki tu, mlm ni kamo org ckp phone sex la ngn tunang sy yek...hahahaaha (sakit perot aku)


9 comments:

jemarisepi said...

salam..
jap nak gelak nak gelak...kakakkaka

tu lah kan,jantan2 ni kebanyak kan nya mmg lucus hancus d hangus...hahhaha

tp tu lah kan sesekali layan,bo layan...

bagus...awak mmg nakal...hihihi

Baby Wify said...

jemarisepi --> takpe kan sy wat cmtu..tak kire dose kan?? hik3..saje kene kan..gedikz sgt tunang org pun berani kaco.

AlexAlabasta said...

Ish, segan betol ade lelaki2 perangai macam ni~ Desperate~!

Baby Wify said...

alex --> biasa lah..dlm setandan pisang, tak sume elok..dan tak sume tak elok kan....

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Baby Wify said...

ckp je la ko tu yg chat ngn aku tdi..so tak puas ati le tu...

ader aku kesah/??

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

kahkahkah!!
ada gak owang centu kn...klakor lak rs...padan muka dia...mmg centu la cara nk ajaq depa...

syabas bete...ahaks!!!

Anonymous said...

ORANG yang takut dengan bayang-bayang sendiri, adalah: AWAK..

Napa AWAK delete? Takut Dengan kebenaran? TU la HIPOKRIT namanya...

Ingat diri sendiri ja betul. Tak nak terima pendapat yang membina. Tapi kalo pandangan mengampu.....
PEGH!!!!!!!! Laju jer nak tayang, kalo boleh nak tukar kaler skin dia sekali. Teuskan lah, hidup dalam serba kepura-puraan.........


Blogger Macam AWAK juga

TIARA TOURS said...

HORAS … !!! JOM KE MEDAN … !!! JOM KE DANAU TOBA … !!!
SALAM KENAL TUAN AND PUAN . MINTA IZIN NAK IKUT PROMOTE KAT BLOG TUAN / PUAN

PERKENALALKAN KAMI DARI AGENCY PELANCONGAN TIARA TOURS INDONESIA. KAMI ADALAH AGENCY PELANCONGAN YANG BER LICENSED DAN PROFESSIONAL. KAMI MENAWARKAN PAKEJ – PAKEJ MELAWAT MURAH KE MEDAN, DANAU TOBA, BERASTAGI DAN TEMPAT – TEMPAT SHOPPING MURAH DI BANDAR MEDAN.

PAKEJ LAWATAN LAINNYA KE PADANG, BUKIT TINGGI, BANDA ACEH, PULAU SABANG, JAKARTA , BANDUNG, JOGYAKARTA , BALI, LOMBOK, MAKASAR, BUNAKEN, MENADO, TORAJA.

PAKEJ DITEMPAH SANGAT MENARIK, HEMAT DAN LAYANAN BEST. PILIHAN HOTEL DAN BILIK BERSIH, MAKANAN MENU MELAYU / MOSLEM RESTAURAT (100 % HALAL ) DAN BERPASAL PERHIKMATAN KAMI DISOKONG BEBERAPA UNITS KERETA BARU DAN BUS PERSIARAN.

DISINI KAMI BAGIKAN PAKEJ MELAWAT KE MEDAN DAN KE DANAU TOBA
PROGRAM 04 HARI / 03 MALAM ( FULL SERVICE )
TAK ADA EXTRA BAYAR.
TAK ADA TIPU – TIPU !!!
HARGA PAKEJ HANYA 380 ( MINIMAL 10 ORANG)

ITINERAY :

DAY 1 : ARRIVAL – SIANTAR – PARAPAT
ARRIVAL AT KUALANAMU INTERNATIONAL AIRPORT. AFTER CUSTOMS CLEARANCE, MEET OUR TOUR GUIDE/DRIVER WHO WILL TAKE YOU TO START THE TOURS BY USING TOURIST COACH OR VAN. TRANSFER TO THE RESTAURANT FOR YOUR LUNCH. DEPART TO PARAPAT ALONG THE ROAD WHICH OFFERS THE ENDLESS VIEW OF RUBBER AND OIL PALMS PLANTATIONS THROUGH THE JOURNEY. STOP SHOULD BE MADE AT PEMATANG SIANTAR FOR SHOPPING OF LOCAL PRODUCT SUCH AS KACANG TUMBUK “TING TING, TENG TENG”, OTHER SNACKS ETC. ARRIVED IN PARAPAT THEN CHECK IN TO HOTEL. THE REST OF THE DAY IS FREE ON YOUR OWN LEISURE. DINNER WILL AT RESTAURANT

DAY 2 : SAMOSIR ISLAND – BERASTAGI
BREAKFAST AT HOTEL. BY BOAT / FERRY VISIT TOMOK VILLAGE, TO SEE THE TOMBS OF THE KING OMPU SIDABUTAR & SHOPPING PLACE. AMBARITA VILLAGE, TO SEE THE TRADITIONAL BATAK VILLAGE WITH ANCIENT MEGALITHIC FURNITURES. RETURN TO PARAPAT FOR LUNCH AT LOCAL RESTAURANT. AFTERWARDS PROCEED TO BERASTAGI–A MOUNTAINS RESORT WITH IT’S REFRESHING WEATHER AND MAGNIFICENT MOUNTAINS SCENERY WHICH HAS AN ABUNDANCE OF FLOWERS, VEGETABLES AND FRUITS. EN-ROUTE STOPS AT PANORAMA SIMARJARUNJUNG , SIPISO-PISO WATERFALL. ARRIVED IN BRASTAGI THEN TO VISIT THE CENTRAL FRUITS MARKET (SHOPPING PLACE). AFTERNOON CHECK IN TO HOTEL. DINNER WIL BE SERVED IN RESTAURANT.

DAY 3 : BERASTAGI – MEDAN
AFTER BREAKFAST. PROCEED FOR TWO HOURS DOWN THE HILL TO MEDAN. VISIT LUMBINI PARK. ARRIVAL IN MEDAN CITY SIGHT SEEING TO VISIT A SEVERAL INTEREST SUCH AS THE MAIMOON PALACE, AL-MATSHUN GRAND MOSQUE. LUNCH AT THE LOCAL RESTAURANT, AND THEN PROCEED TO THE SHOPPING AREAS AS FOLLOW DANAR HADI BATIK EMPERIUM AND OTHERS WHOLE BATIK SELLERS IN MEDAN, INCLUDING TO PASAR IKAN MARKET AND MALLS. CHECK IN TO HOTEL FOR ACCOMMODATION. DINNER AT RESTAURANT.

DAY 4 : HOTEL – AIRPORT
AFTER BREAKFAST AT HOTEL. FREE PROGRAM UNTIL TIME TRANSFER TO THE AIRPORT FOR YOUR FLIGHT HOME.


SERVICES TERMASUK :
• TRANSPORT
• PEMANDU PELANCONGAN
• HOTEL 3 BINTANG
• BREAKFAST 3X
• MAKAN TENGAH HARI 3X
• DINNER 3X
• SEWA KAPAN KE SAMOSIR ISLAND
• KARCIS / TIKET MASUK KE TEMPAT MENARIK
• MINERAL WATER

BILA NAK MELAWAT KE MEDAN, SILA CONTACT DAN TEMPAH PAKEJ DI :
TIARA TOURS INDONESIA
JLN. PANGLIMA DENAI NO. 76 MEDAN, 20227
LICENSED : 503/508.SK/IUP/BPW/MM/2011
TEL/FAX : +6261 - 733 59 765
EMAIL : tiaratoursindonesia@gmail.com
HP / WA +6281383535091
HP / WA +6285358982828
HP / WA +6285762820068

TERSEDIA LAYANAN SEWA KERETA DAN BUS PERSIARAN :
TOYOTA AVANZA (05 ORANG ) MYR 155 / HARI
SUZUKI ERITGA (05 ORANG ) MYR 155 / HARI
INOVA REBORN (05 ORANG ) MYR 175 / HARI
ISUZU ELF (11 ORANG ) MYR 235 / HARI
TOYOTA HIACE (11 ORANG ) MYR 320 / HARI
MEDIUM BUS ( 27 ORANG ) MYR 500 / HARI

NOTE :
HARGA SEWA KERETA SUDAH TERMASUK : DRIVER AND PATROL

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails