wink! wink! u make my day!

Wednesday, September 23, 2009

lelaki & chatting

wah..suda pukul 5 yek. Cpt pulak rase masa bjalan (tak mo kabo aku msuk lunch tdi kul 3 hehe). Ari ni kan..sb dh tahap bosan memerang sgt kt ofis, aku telah melakukan 1 ektibiti paling tak berpakdeh di alam semesta. Yakni, aku melayan chatting ngn manusia2 tak kenal kt chatroom.

ate selalunya, aku chat ngn member2 ym je. Tp oleh kerana hampes member2 ym suma pakat cuti raya lagi...aku pun msuk la 1 website chatting ni (harap maaf, url terpaksa di rahsiakan takut kang website tu banned nick aku hahaha)

besek la kan..nama pun chatroom..segala bagai jns jantenz ader la kan. Tpi blh di katakan ..almost 80% mmg asek nk "dirty talk" je. Haku pun tah la jahat sgt ari ni, blh aku melayan je (sb aku suke tgk laki gatal ni mkin menggatal..pstu aku bantai gelak sorang2).

ader la kan 2,3 ekor jantan ni (rasenye tak salah aku bahase kan jantan since mmg perangai jantan).

baik punya dok ejas la kot..ajak kuar date la..itu ini sume... pstu ada la soklan :

"erm...kita phone sex nk tak mlm ni?" --> aku jawab "awk tak kesah ke sy dh ader tunang?"

dia jawab "takpe...sy tak kesah...pandai2 la kita simpann....."

pstu aku kata lagi "tapi wak...tunang sy ada kt sebelah ni"...................pstu terus dia out! hahaha!!

ader jgk yg jns :

"erm..awk...blh sy tau cutting bdn awk bape?? mst sexy awk ni kan...."

aku jwb "tah la..sy ni mmg badan model....tapi nt sy tnya tunang sy..cutting bdn sy..dia yg slalu ukur...."

hua3.....terus dia senyap.....

ada jgk yg cmni :

"kita jmp nk tak wak...sy blh tlng topup kan hp awk...kita ringan2 ke ape ke...."

aku reply "erm..yke..nak jmp ke...jmp la sy ahad ni..sy free"

dia pun cpt je reply "nk sy amik awk ke...kt mana?? kul bpa?"

aku kata lagi "aalaaa....dtg je la umah sy.... ahad ni je yg sesuai pun..."

dia tnya lagi "kenapa ahad ni.....ari lain tak leh ke sy nk jmp awk??"

aku dgn tergelak2 terus jwb...."sb ahad ni kenduri kwin sy..blh la dtg jmp sy...."

hahaha...adoii..sakit perut aku melayan lelaki lam chatroom neh.

tapi dlm erti kata lain, bkn aku saje nk kene kan deme..klu deme ckp bnda2 clean..aku sembang ok je..cm tnya keje ke..ape ke... stgh yg ok..aku ckp tunang pun cm ok je...siap wish slmt pengantin baru lagik.

cuma besek la..chatroom ni kebanyakannya mmg tak leh pakai punya type la. kene plak website tu mmg slalunya bebudak chat dia mmg dh terkenal dh sbgai bebudak tak ley pakai..

to my incik tunang...baby ada bagi num abg kt lelaki2 gatal tu..mlm nt abg tlng layan derang k..bkn pe..derang gedikz jgk nk no tipon..padahal baby dh bgtau tunang org...ari tu abg jgk pesan, klu ader laki gatal nk ngorat, pass je num abg...kan2??

utk dak2 lelaki tu, mlm ni kamo org ckp phone sex la ngn tunang sy yek...hahahaaha (sakit perot aku)


8 comments:

jemarisepi said...

salam..
jap nak gelak nak gelak...kakakkaka

tu lah kan,jantan2 ni kebanyak kan nya mmg lucus hancus d hangus...hahhaha

tp tu lah kan sesekali layan,bo layan...

bagus...awak mmg nakal...hihihi

Baby Wify said...

jemarisepi --> takpe kan sy wat cmtu..tak kire dose kan?? hik3..saje kene kan..gedikz sgt tunang org pun berani kaco.

AlexAlabasta said...

Ish, segan betol ade lelaki2 perangai macam ni~ Desperate~!

Baby Wify said...

alex --> biasa lah..dlm setandan pisang, tak sume elok..dan tak sume tak elok kan....

Anonymous said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Baby Wify said...

ckp je la ko tu yg chat ngn aku tdi..so tak puas ati le tu...

ader aku kesah/??

~CiK LaDy AnGeL vs DeViL~ said...

kahkahkah!!
ada gak owang centu kn...klakor lak rs...padan muka dia...mmg centu la cara nk ajaq depa...

syabas bete...ahaks!!!

Anonymous said...

ORANG yang takut dengan bayang-bayang sendiri, adalah: AWAK..

Napa AWAK delete? Takut Dengan kebenaran? TU la HIPOKRIT namanya...

Ingat diri sendiri ja betul. Tak nak terima pendapat yang membina. Tapi kalo pandangan mengampu.....
PEGH!!!!!!!! Laju jer nak tayang, kalo boleh nak tukar kaler skin dia sekali. Teuskan lah, hidup dalam serba kepura-puraan.........


Blogger Macam AWAK juga

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails